Solutii IT

Oferim servicii personalizate in functie de nevoile bussiness-ului dumneavoastra precum: migrare in cloud, echipamente si implementari de infrastructura

Despre

Solutiile IT pe care le oferim

Solutii in Cloud

Cunoastem in detaliu tehnologiile Microsoft si le folosim eficient pentru imbunatatirea rezultatelor de afaceri. Suntem parteneri autorizati Microsoft.

Echipamente de retea

Descoperirea de noi tehnologii este preocuparea noastra principala, iar solutiile Ubiquiti, Fortinet sunt solutiile pe care le recomandam adesea.

Solutii de infrastructura

Chiar daca tehnologia tinde catre infrastructura in Cloud, fara solutii on-premise pentru datele sensibile de exemplu, infrastructura este incompleta.

DESPRE

Despre cum putem ajuta

Nu credem ca este un secret faptul ca toate companiile au nevoie de servicii IT de calitate. Insa, v-ati intrebat daca toata lumea are parte de aceste servicii indiferent de domeniul de activitate? Sau v-ati intrebat vreodata daca solutiile IT existente sunt cele mai potrivite pentru dumneavoastra si pentru afacerea dumneavoastra? Atunci cand lucrurile devin complicate, este mai bine sa cereti ajutorul specialistilor, care va scapa de termenii “SF” si transforma totul in avantaje pe care le puteti folosi pentru a maximiza comunicarea/conectivitatea/lucrul colaborativ in interiorul si exteriorul business-ului tau.
Despre

Solutii IT

Solutiile IT necesare fiecarei companii in parte sunt stabilite intotdeauna in functie de nevoile si dorintele acesteia. In primul rand, ajutorul unei echipe specializate va poate usura in totalitate munca, aceasta incercand sa va ajute sa luati cea mai buna decizie pentru business. Existenta unei echipe specializate care sa va ajute in luarea celor mai bune decizii pot duce la mai multe beneficii resimtite de dumneavoastra si afacerea dumneavoastra.
Completeaza formularul de contact pentru a stabili o intalnire