Solutiile de tip Cloud Saga, Next-Up – Ciel, Nexus, benefice pentru compania ta?

Tu folosesti solutii de tip Cloud Saga, Next-Up – Ciel, Nexus, pentru compania ta? Pentru ca inceputul pandemiei de Covid a participat la accelerarea transformarii digitale in ceea ce priveste mediul de afaceri, existenta infrastucturii IT este cea mai importanta pentru compania ta. Existenta unei infrasturcturii IT sigure poate permite companiilor integrarea diverselor solutii de tip software care pot fi folosite in extinderea planurilor straegice ale companiei.

 

Stii care sunt avantajele si beneficiile solutiilor de tip Cloud Saga, Next-Up – Ciel, Nexus, etc?

✅ datele contabile sunt in siguranta datorita backup-ului realizat zilnic. Poti uita de grija datelor importante si iti poti ajuta compania sa devina si mai eficienta;

✅ puteti accesa oricand si de oriunde aplicatiile contabile fara efort si dureri de cap. Cu ajutorul unui dispozitiv conectat la internet puteti vizualiza informatiile de care aveti nevoie;

✅ resurse dedicate pentru viteze mai mari de accesare si procesare;

✅ reducea costurilor cu resursele hardware interne;

✅ Contabilitatea in cloud este mai flexibila si mai usor de folosit pentru companii;

✅ rapoartele financiare se pot obine in timp real, fara a mai fii nevoie de “multe ore” pentru a obtine raportul financiar pentru dumneavoastra sau clientii dumneavoastra;

✅ avand in vedere erorile aparute din cauze umane, acestea pot fi eliminate sau cel putin reduse considerabil pentru dumneavoastra si compania dumneavoastra;

✅ siguranta datelor importante despre firma dumneavoastra si despre clientii dumneavoastra. Uita de grija pe care o porti zilnic informatiilor importante prin alegerea unei solutii IT pentru companita ta.

Indiferent de dimensiunea companiilor, care se ocupa zilnic cu procesarea, preluncrarea unor cantitati mari de documente pe hartie in fiecare zi sau chiar si lunar, existenta unor procese automatizate care sa eficientieze munca de zi cu zi a angajatiilor este absolut necesara. Acestea va vor ajuta pe dumneavoastra si pe angajatii dumneavoastra in realizarea eficienta si sigura a muncii, uitand de teama pierderii de informatii importante.

In ultima vreme te-ai gandit cum poti gestiona mai usor si mai atent documentele personale, alea companiei dar si pe cele ale clientiilor? Una dintre solutii poate fi solutia de tip “contabilitate in cloud”. In primul rand, accestul la sistem este mult mai usor de realizat. Poti scapa de stresul “pot accesa sistemul doar de la birou”. Cu ajutorul unui dispozitiv conectat la internet, orice angajat poate accesa orice tip de date are nevoie fara un minim de efort, daca alege acest tip de solutie pentru companie.

 

Nu stii cum te poate ajuta o altfel de solutie IT pe tine si compania ta? Nu ai suficiente informatii care sa iti evidentieze importanta unei altfel de solutii? Contacteaza-ne si stai de vorba cu un consultant IT care sa te ajute in gasirea solutiilor benefice pentru tine!

Pana pe 30 aprilie 2022, oferim un discount de 20% pentru cele mai cautate solutii de companiile de contabilitate.

 

Daca vrei sa aflii mai multe detalii despre importanta infrastructurii IT, a realizarii backup-ului zilnic, despre securitatea IT sau despre Cloud poti accesa cu un singur click articolele de pe blog-ul nostru!