Sunt solutiile de tip Cloud Saga, Next-Up – Ciel, Nexus benefice?

[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]Sunt solutiile de tip Cloud Saga, Next-Up – Ciel, Nexus benefice? Tu folosesti o altfel de solutie pentru compania ta? Pentru ca inceputul pandemiei de Covid a contribuit la accelerarea transformarii digitale in ceea ce priveste mediul de afaceri, existenta infrastucturii IT este cea mai importanta pentru orice tip de companie. Existenta unei infrastructuri IT poate permite companiilor integrarea diverselor solutii de tip software care pot fi folosite in extinderea planurilor strategice ale companiei.

Solutii de tip Cloud Saga, Next-Up - Ciel, Nexus
Cloud Saga, Next-Up – Ciel, Nexus

 

Stii ce avantaje si beneficii aduc solutiile de tip Cloud Saga, Next-Up – Ciel, Nexus, etc?

✅ datele contabile sunt in siguranta datorita backup-ului realizat zilnic. Poti uita de grija pierderii datelor importante. De asemenea, iti poti ajuta compania sa devina si mai eficienta;

✅ puteti accesa oricand si de oriunde aplicatiile contabile fara efort si dureri de cap. Cu ajutorul unui dispozitiv conectat la internet puteti vizualiza informatiile de care ai nevoie;

✅ resurse dedicate pentru viteze mai mari de accesare si procesare;

✅ reducea costurilor cu resursele hardware interne;

✅ contabilitatea in cloud este mai flexibila si mai usor de folosit pentru companii;

✅ rapoartele financiare se pot obine in timp real. Puteti obtine raportul financiar pentru dumneavoastra sau clientii dumneavoastra cu usurinta;

✅ avand in vedere erorile aparute din cauze umane, acestea pot fi eliminate. Sau, cel putin reduse considerabil pentru dumneavoastra si compania dumneavoastra;

✅ siguranta datelor importante despre firma dumneavoastra si clientii dumneavoastra. Uita de grija pe care o porti zilnic informatiilor importante prin alegerea unei solutii IT pentru compania ta.

 

Pentru ce tip de companii este benefica o altfel de solutie?

Indiferent de dimensiunea companiilor, care se ocupa zilnic cu procesarea si preluncrarea unor cantitati mari de documente pe hartie, in fiecare zi sau chiar si lunar, existenta unor procese automatizate care sa eficientieze munca de zi cu zi a angajatiilor este absolut necesara. Acestea va vor ajuta pe dumneavoastra si pe angajatii dumneavoastra. Cum?  Prin realizarea eficienta si sigura a muncii, uitand de teama pierderii de informatii importante.

In ultima vreme te-ai gandit cum poti gestiona mai usor si mai atent documentele companiei? Pe cele ale clientiilor? Sau pe cele personale? Una dintre solutii poate fi solutia de tip “contabilitate in cloud”. In primul rand, accesul la sistem este mult mai usor de realizat. Poti scapa de stresul “pot accesa sistemul doar de la birou”. Cu ajutorul unui dispozitiv conectat la internet, orice angajat poate accesa datele de care are nevoie. Deci, grija si efortul depus in accesarea informatiilor se poate realiza rapid, prin alegerea unei solutii benefice companiei tale.

Nu stii cum te poate ajuta o altfel de solutie IT pe tine si compania ta? Informatiile pe care le ai nu sunt suficiente pentru a evidentia importanta unei altfel de solutii? Contacteaza-ne si stai de vorba cu un consultant IT care sa te ajute in gasirea solutiilor benefice tie!

Pana pe 30 aprilie 2022, oferim un discount de 20% pentru cele mai cautate solutii de companiile de contabilitate.

 

Daca vrei sa aflii mai multe detalii despre importanta infrastructurii IT, a realizarii backup-ului zilnic, despre securitatea IT sau despre Cloud, poti vizualiza cu un singur click articolele de pe blog-ul nostru!

 [/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]