Ce inseamna serviciul de colocare servere si de ce avem nevoie de aceasta solutie?

Ce inseamna serviciul de colocare servere si de ce avem nevoie de aceasta solutie?

Serviciul de colocare servere inseamna gazduirea serverului dumneavoastra intr-un data center care este detinut de catre o alta companie specializata in acest domeniu. Desi se spune ca a coloca un server nu este diferit de un hosting normal, noi va putem asigura ca nu este acelasi lucru. De ce? Deoarece serviciul de colocare servere ofera un nivel ridicat de siguranta si control in caz de evenimente speciale.  Acestea sunt cateva dintre incidentele pe care le putem intalnii daca nu alegem serviciul de colocare server: atac cibernetic, stricarea server-ului actual pe care compania il detine, etc.).

Serviciul de colocare servere inseamna gazduirea serverului dumneavoastra intr-un data center care este detinut de catre o alta companie specializata in acest domeniu.
Colocare servere

De ce sa alegeti colocarea serverelor?

Serviciul de colocare servere reprezinta siguranta si controlul pentru toate informatiile din compania dumneavoastra.

Cateva dintre beneficiile acestei solutii sunt:

  • Securitate 24/7

Puteti avea siguranta ca datele companiei dumneavoastra sunt atent supravegheate de catre colegii nostri;

  • Acces la tehnologie de ultima generatie

Incepand de la cele mai bune componente hardware pentru serverele noastre, solutiile avansate de virtualizare, asa cum este VMWare folosit pentru serviciul de cloud, datacenter-ul nostru ofera companiilor acces la tehnologie de ultima generatie pregatita sa faca fata cerintelor dumneavoastra;

  • Monitorizare 24/7

Toate sistemele din cadrul datacenter-ului nostru sunt monitorizate 24/7 atat in mod automat, cat si de personalul nostru. De ce? Pentru a asigura siguranta tuturor informatiilor din cadrul companiei dumneavoastra;

In functie de activitatea desfasurata de compania dumnavoastra, dar mai ales de aplicatiile folosite in rezolvarea task-urilor zilnice, colocarea serverelor reprezinta functionarea in parametrii optimi a sarcinilor colegiilor / angajatiilor dumneavoastra.

 

Ce se poate intampla daca nu aleg un serviciu de colocare a serverului?

In primul rand, pericolul pierderii de informatii importante este posibil in orice moment. Acest lucru se poate intampla deorece nu exista o persoana specializata in domeniul IT care sa supravegheze atent orice posibila avarie. Serviciul de colocare server oferit de catre noi iti asigura functionarea 24/7 a serverului. Astfel, tu te poti concentra pe dezvoltarea afacerii, stiind ca serverele sunt in permananta supreveghere si functionare.

 

Ce oferim?

Servicii Cloud: Printre cele mai cunoscute servicii pentru care opteaza cele mai multe dintre companii. Bineinteles, serviciile de cloud pot fi si ele impartite in mai multe categorii (cum am spus si in articole trecute). Exemplu: “Software as a Service” (SaaS) unde poti alege un serviciu lunar precum: Microsoft 365 sau chiar si ‘Infrastructure-as-a-Service’ (IaaS), care ofera resurse pentru server intr-o forma virtuala.

Colocare Servere: Prin acest serviciu, cele mai multe companii aleg sa-si amplaseze componentele hardware ale propriului server intr-un data center. Asta inseamna externalizarea suportului tehnic si administrarea acestuia de care o alta companie.

Servere Dedicate: Similar cu serviciul de colocare, diferenta fiind ca serverul este inchiriat de catre client din data center.

 

Pentru ca in ultima perioada siguranta companiilor noastre este cea mai importanta si pentru ca evenimentele nefericite continua sa apara, datele companiei noastre trebuie sa fie in permanenta supravegheate.

Daca nu stiti cum va poate ajuta pe dumneavoastra aceasta solutie, va invitam sa stati de vorba cu un coleg. Acesta va poate indruma in alegerea celor mai bune solutii pentru dumneavoastra si compania dumneavoastra. Contacteaza-ne!