Ai analizat care sunt beneficiile aduse de externalizarea IT?

Deoarece competivitatea si procesul globalizarii au luat amploare in cadrul societatii noastre, firmele incearca sa gaseasca cele mai bune modalitati pentru a creste performantele si productivitatea companiei. Daca ne gandim la externalizarea IT este posibil ca majoritatea oamenilor sa vada acest proces ca fiind unul foarte dificil, care include costuri foarte mari si forta de munca majora din partea companiei. Insa, prin achitarea unei sume lunare unei companii de Servicii IT, costurile lunare vor fi reduse considerabil pentru dumneavoastra si afacerea dumneavoastra.

Procesul externalizarii IT poate fi unul dintre cele mai usoare daca se apeleaza la o companie care ofera Servicii IT de calitate astfel costurile si stresul lunar fiind reduse in totalitate. Desi alegerea celei mai bune modalitati de externalizare IT s-a dovedit a fi destul de dificila, s-a observat ca ajutorul unei echipe de specialisti poate sa aduca beneficii pentru intreaga comanpie.

 

Trebuie sa luam in calcul ca externalizarea IT ofera mai multe optiuni:

–       Proportia externalizarii care poate fi totala, selectiva sau partiala;

–       Perioada exteranalizarii care poate fi pe termen lung sau de scurta durata;

–       Domeniul de externalizare a afacerii dumneavoastra.

 

Alegerea tipului de externalizare IT potrivit afacerii dumneavoastra se face astfel prin mai multe elemente si anume:

–           Financiar. Care are ca scop reducerea costurilor lunare;

–           Tehnic. Accesul la tehnologii din ce in ce mai noi si mai rapide si specialist din domeniul IT;

–           Strategic. Compania se poate axa in totalitate pe nevoiile sale de baza, renuntand la stresul adresat lunar problemelor tehnice.

 

In primul rand, v-ati gandit de ce externalizarea IT poate fi foarte benefica pentru dumneavoastra si pentru compania dumneavoastra?

 

Iata cateva dintre benecificiile oferite:

–       Costuri reduse, adica renunti la achizitionarea repetivita a produselor IT si la inlocuirea servicilor IT actuale;

–       Mentenanta IT, care aduce siguranta afacerii tale si care are ca si obiectiv prevenirea oricaror probleme tehnice;

–       Imbunatatirea securitatii IT pentru afacerea dumneavoastra. Odata cu imbunatatirile aduse securitatii, puteti considera una dintre cele mai mare provocari ca fiind una dintre cele mai usoare;

–       Upgrade la zi. Prin acest proces va puteti lua la revedere de la nesiguranta pierderii unor date foarte importante pentru compania dumneavoastra. Puteti astfel sa lasati problemele IT in seama specialistiilor.

 

Stiati ca in prezent Romania se afla in categoria tarilor care sunt interesate de externalizarea IT?

 

De-a lungul timpului, odata cu modernizarea societatii nostre, mai multe tari precum India, China, Thailanda, Filipine, Malaezia, au fost in topul tarilor interesate de externalizarea IT. Acestui proces de externalizare IT s-au alaturat si tari din Europa de Est, cum ar fi Cehia, Ungaria, Ucraina, Polonia s.a., printre aceste tari facandu-si simtita prezenta si Romania.

Iata cateva dintre punctele forte pe care procesul exteranalizarii IT le are:

–       Resurse umane calificate

–       Costuri reduse

–       Flexibilitatea personalului

–       Prezenta mariilor companii de IT din intreaga lume

 

Daca doriti sa aflati care sunt beneficile pe care externalizarea IT le aduce companiei dumneavoastra, echipa noastra va poate ajuta in alegerea celei mai bune decizii pentru dumneavoastra si pentru afacerea dumneavoastra.

Intra in legatura cu noi !