Antivirus – Protectie avansata pentru compania ta

Ce este un antivirus? Un antivirus este un software care este folosit in general pentru prevenirea si eliminarea virusilor, a viermilor dar si a cailor troieni. De asemenea, un antivirus are scopul de a detecta si elimina adware, spyware si malware.

 

In primul rand, probabil v-ati intrebat de ce este nevoie de antivirus pentru computerul dumneavoastra, dar si care sunt pericolele existente in momentul in care noi nu avem un antivirus pentru dispozitivele noastre.

Software antivirus este un program care ne ajuta sa identificam dar si sa protejam sistemul de operare pentru calculatorul nostru. Acest lucru se realizeaza prin prevenirea din timp a aparitiei virusilor dar si prin stoparea virusilor, viermilor, cailor troieni sau a oricaror altor invadatori nedoriti, acestia avand ca si scop prevenirea intreruperii sistemelor de operare.

Virusii, viermii si altele tipuri de software malware, sunt invadatori care au scopul de a aduce actiuni rau intentionate companiei. “Raul” adus de un virus inseamna copierea si/sau stergerea documentelor personale si profesionale. In acelasi timp, informatiile despre compania dumneavoastra pot fi preluate de catre virusi avand ca si scop realizarea unor actiuni rau intentionate.

Pentru ca securitatea dumneavoastra este importanta dar si pentru ca datele companiei dumneavoastra sunt in pericol, existenta unui antivirus este absolut necesar. Mai intai, antivirusul are scopul de a stopa invazia unor organe nedorite. Orice computer care are un Windows poate fi cu usurinta atacat de catre hackeri acestia avand de obicei scopul de a duce la nefunctionarea sistemelor companiei dumneavoastra.

In al doilea rand, puteti aduce confidentialitatea si securitatea sistemului prin cumpararea si implementarea celui mai bun software antivirus. Cel mai important, existenta unui antivirus va poate ajuta pe dumneavoastra si compania dumneavoastra in recapatarea sigurantei companiei. Dispozitivul dumneavoastra va fi protejat impotriva oricaror aplicatiilor malware.

 

Care este cel mai important raul pe care un virus il poate aduce computerului? Dar care sunt dezavantajele nefolosirii unui antivirus?
In momentul in care un computer nu are un antivirus acesta poate suferii urmatoarele daune:

– Incetinirea calculatorului. In momentul in care un calculator intercepteaza prezenta unui virus acesta incepe sa functioneze din ce in ce mai lent;

– Daune sau stergerea de fisiere. Prezenta unui virus in interoriul calculatorului poate avea ca scop preluarea si stergerea datelor companiei dumneavoastra;

–  Pierdere de date. Preluarea si stergerea de date este un atuu pentru virusi. In consecinta, acestia pot prelua datele personale dar si date importante despre compania dumneavoastra dar si despre angajati;

–  Incapacitatea de a efectua orice sarcina pe computer sau pe internet.

 

Care sunt beneficiile aduse de software-ul antivirus pentru computer-ul dumnevoastra?

Software-ul antivirus urmareste toate fisierele care patrund in interorul sistemului calculatorului dumneavoastra. In momentul patrunderii unui virus in interoriul sistemului dumneavoastra, toate fisierele sunt supuse unei scanari. Acesasta scanare are ca scop verificarea oricarui rau existent.

Cel mai important lucru in momentul interceptarii cu virusi, troieni, viermi sau orice alte amenintari, este antivirus-ul. Acesta va ajuta sa identificati amenintarile existente in calculatorul dumneavoastra dar si sa protejeze, izoland sau chiar eliminand acesti daunatori prin intermediul unor algoritmi.

 

Pentru noi siguranta companiei dumneavoastra reprezinta unul dintre cele mai importante griji, echipa noastra stand la dispozitia dumneavoastra cu toate informatiile necesare. Prin urmare, noi va putem ajuta in identificarea celui mai bun antivirus pentru dumneavoastra dar si pentru compania dumneavoastra. Contacteaza-ne!